dimecres, 28 de novembre del 2012

29Nov2012: Referèndum per la ratificació o no de la prorroga del Conveni


Bon dia,

Primer de tot aclarir que les votacions de demà només afecten el personal de suport, auxiliars i els que estiguin adscrits al conveni de l'Ajuntament. NO als bibliotecaris ni els directors.

Recollim i ampliem en aquest mail diferents informacions sobre les votacions de demà. Així com una valoració dels CCOO's del CBB.
 
Eleccions
Data: 29 de novembre demà
Lloc: Serveis Centrals del CBB (Rambla 88)
Horari: 9:30h a 19h
El personal disposa del temps necessari per anar a votar i tornar a la biblioteca
Pot votar tot el personal que porti més d’1 mes a l'empresa.

Si aquest acord es ratifica per part dels treballadors, destaquem els següents aspectes:


*  S'avançarà als primers dies del mes gener de cada any la paga del mes de juny i al mes de juny la paga de desembre dels anys 2013,2014 i 2015. A l'últim trimestre del 2014 es revisarà la situació. S'aplicarà a tothom a no sé que el treballador comuniqui que no el vol rebre.

Carrera professional: Sempre i quan el treballador porti 5 anys continuats a l'empresa, això és des del 2008, s'abonarà 22 mensualitats d'endarreriments del 50% del segon tram de carrera abans del 31 de desembre del 2012 (45€x22 el grup C1iC2) i uns (32€x22 el grup E) a efectes 1 gener del 2013 s'incrementa aquest mòdul en 7€ grup C i 5€ grup E

* A banda dels dies d'assumptes propis que tenim per l'any vinent.
D'un total de 22 dies de vacances, 7 dies seran de lliure disposició. El personal els podrà agafar com vulgui, en dies solts, etc.

No s'aplicarà descompte a la primera baixa produïda durant un any.

* 2 cops a l'any es pot agafar un "justificant de repòs mèdic" d'un màxim de 48 hores sense que es consideri baixa.
* En el darrer acord, sempre es pagava tota la baixa si era accident de treball i Cirurgia amb ingrés. S'amplia el supòsit a Cirurgia ambulatòria, sense ingrés associat.

Aspectes positius i negatius de l'acord:

L'acord es bo, perquè és recupera una gran part del que ens han reduït. També es torna a incloure la Carrera Professional que ja era hora, perquè està reflectit en l’EBEP.

Però per l'altra banda deixa fora a més de 900 companys del Consorci d'Educació antic IMEB, la justificació és que com es tracta d'un consorci (Ajuntament+Generalitat), i la Generalitat no ho subscriu deixa fora aquest personal encara que abans era un Institut propi de l'Ajuntament i molts d'aquest personal provenia d’aquest. Des del CCOO-CBB no estem d'acord en deixar-los fora.

Us animem a votar!. Qualsevol cosa ja sabem on trobar-nos!

Abraçada,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada